Klövern Solna Gate

Teknisk uppgradering med miljöfokus

Ljud- & Bildlösning för Klövern

Fastighetsbolaget med kontor över hela Sverige ville uppgradera sin fastighet, Solna Gate.

Då Klövern tänker miljövänligt så föll det naturliga valet på laserprojektorer då man ville få bort alla kvicksilverlampor från anläggningen. Det installerades genomgående Sony Laserprojektorer.

I hörsalen monterades även en videolösning som fungerar för Teams, Go to meeting, Zoom, Webex och övriga plattformar. Nytt Crestron styrsystem installerades med lättöverskådlig funktion via en 10,1″ s touchpanel. Vi monterade även en Sony 75’s monitor med speglad projektorbild som hjälpmedel åt föreläsare. Hörsalen har även ett flertal Sennheiser headsetmikrofoner och även kastbara mikrofoner, Catchbox, för paneldebatter och bublikfrågor.

I kontors- och receptionsutrymmet installerades Bose zonljud för olika valmöjligheter och ökad trivsel.

Vi är stolta över att ha fått detta förtroende som också har lett till andra uppdrag hos Klövern.

Klövern Solna Gate entré

Så här gjorde vi

Syftet med uppgraderingen av de befintliga lokalerna var att få bort gammal utrustning och uppgradera till mer miljövänlig och digital teknik. Samtidigt som Klövern också ville få till ett enkelt handhavande.
  • Förstudie och behovsanalys

    RA AV-partner har under hela projektet arbetat i nära samarbete med personal från konferensavdelningen. Vi har försökt att tillgodose alla de önskemål som fanns och samtidigt få till kostnadseffektiva lösningar.
  • Installation och tekniska lösningar

    RA AV-partner fick uppdraget att uppgradera hörsalen och 7 st konferensrum, samt att lätta upp stämningen med zonljud från Bose.

    Omprogrammering och uppgradering gjordes på befintliga Crestron styrsystem.

Huvudsyftet var att uppgradera de befintliga lokalerna och få bort gammal utrustning och ersätta med mer miljövänlig teknik. Trivselfaktorn med ljudsystem med olika scenario var en hög prioritet.

Klövern Solna Gate

Bland våra nöjda kunder finns: